Κατηγορίες

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ (1441)

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ (1441)
Κωδικός Προϊόντος: 1441
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

 

Φωτεινές επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές είναι οι πιο διαδεδομένες και προσιτές λόγω της τιμής τους. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα ή σχέδια της αρεσκείας σας (τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, οβάλ, στρογγυλές κ.α.)

Οι φωτεινές επιγραφές αποτελούνται από ένα μεταλλικό πλαίσιο ως πλάτη της επιγραφής και από ένα προφίλ αλουμινίου περιμετρικά, που συνδέει την πλάτη με το υλικό της όψης, το οποίο μπορεί να είναι: πρεσαριστά plexiglass, ίσια plexiglass, πολυκαρμπονικά, βινύλιο (εύκαμπτο υπόστρωμα), έτσι ώστε να μας δίνεται η δυνατότητα της ενιαίας επιφάνειας.

Ο φωτισμός είναι τεχνολογίας Led και ανάλογα με τον τύπο της φωτεινής επιγραφής, αλλά και από led module, τα οποία τείνουν να κυριαρχήσουν ως πηγή φωτισμού, διότι είναι οικονομικά στην κατανάλωση φωτισμού.. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης
Τα δημιουργικά επάνω στις προσόψεις είναι από επώνυμα φωτεινά χρωματιστά αυτοκόλλητα ή έχουν κατασκευαστεί με ψηφιακή εκτύπωση (3M, Oracal, Intercoat). Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από τον τύπο και την επεξεργασία.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ετικέτες: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ (1441)

Ζητήστε προσφορά

* Το Όνομα σας:
* Email:
* Τηλέφωνο:
* Ερώτηση:
Αποστολή